joi, 2 iulie 2015

MICUL BUCĂTAR, atelier de pizza

Diversificare.ro împreună cu Terasa Pizzeria Volare şi Experiența Zizi vă invită la atelierul MICUL BUCĂTAR. Copiii vor avea ocazia să afle ce înseamnă meseria de pizzar şi îşi vor crea propria pizza!
Când: Sâmbătă, 1 august, ora 10.00
Cui se adresează atelierul: copiii cu vârste între 3 și 10 ani, însoțiți de un părinte*
Unde: Pizzeria Volare, Calea Văcăreşti nr.203 B, sectorul 4
Cât durează: aproximativ 1h:30 min
Ce vom învăța: câte ceva despre pizza, despre instrumentele folosite în bucătărie, cum să modelăm o palină, ce topping-uri alegem, cum se coace pizza pe vatră, în cuptor cu lemne, dar mai ales… ce gust delicios poate avea când iese chiar din mâinile noastre!
Preț atelier: 50 lei/copil (în preț este inclus costul atelierului, o pizza de 24 cm și o limonadă pentru fiecare copil participant). Fiecare copil va pleca acasă cu experiența inedită, o diplomă de participare și multe fotografii.
ÎNSCRIERI la: oana@diversificare.ro, telefon: 0720.131.719.
*Pentru că locurile sunt limitate, rugăm seriozitate în confirmarea participării!
Te așteptăm la educație prin… distracție!
Cine suntem noi:
Diversificare.ro (www.diversificare.ro)
Un site conceput din nevoie și susținut cu pasiune!
Pe Diversificare.ro părinții află ce și cum pot găti sănătos pentru copiii lor. De 5 ani, diversificare.ro vă oferă reţete, articole şi cursuri pentru o alimentaţie sănătoasă. Începând de anul acesta, echipa diversificare.ro a pus la cale o serie de ateliere, unde cei mici, împreună cu părinţii vor învăţa şi se vor distra!
Terasa Pizzeria Volare (http://www.pizzeria-volare.ro/)
Au trecut 8 ani de când Pizzeria Volare a băgat prima pizza în cuptor. O afacere de familie născută si crescută cu pasiune pentru toti iubitorii de pizza cu gust.
La Pizzeria Volare te poți delecta, într-o atmosfera caldă şi primitoare, cu specialitaţi de pizza cu savoare italiană, pe care doar un cuptor pe lemne o poate da.
Vii sa ne testezi pizza? Ne gasesti pe:
– Calea Vacaresti 203B (aproape de Piata Timpuri Noi)
– Terasa de vară – Parcul Tineretului, intrarea de la Liceul Şincai
0767.77.98.77
0730.62.26.00
Experiența Zizi (http://experientazizi.blogspot.ro/): Coordonatorul acestui atelier este Oana Radu, mamă, actriţă şi editor şef la diversificare.ro. Oana este iniţiatorul proiectului Experienţa Zizi, un proiect pe care l-a gândit special pentru cei mai mici. Astfel, Experienţa Zizi oferă ateliere creative şi aniversare pentru copii cu vârste de la 1 lună la 3 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu